Nieuwe sponsor erbij

Flevo Nautica is onze sponsor met betrekking tot de evenementen in de wijk Noorderplassen West. Mede dankzij het sponsorgeld kunnen wij als WSV het één en ander organiseren in de wijk.

Jolanda en Ferry super bedankt.

logoflevonautica20goed

Sinterklaasintocht 2019

Ook dit jaar was het weer een grandioze opkomst voor de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Kinderen die mooi verkleed waren en tekeningen voor Sinterklaas hadden meegenomen, maar vooral blije en vrolijke gezichtjes. Een héél mooi kado voor de Sint.

Het was wel even schrikken, want de boot van de Sint ging rechtsaf i.p.v. rechtdoor. Gelukkig hebben de kinderen allemaal heel hard geroepen en geschreeuwd naar de Bootpiet, zodat het toch nog goed kwam.

Eenmaal aan land heeft de Sint eerst iedereen begroet en was hij blij verrast, dat er weer zoveel kindjes speciaal voor hem waren gekomen. Hij heeft alle kindjes een handje gegeven en gevraagd wat zij graag als kadootje willen hebben. Ze hebben ook heerlijke pepernoten van de Pieten gehad én lekker na afloop poffertjes kunnen eten bij Leo en Mirjam van de Polderpoffertjes.nl Wat een feest zeg!

De United Dance Groep uit Almere was dit jaar ook van de partij. De dansertjes hebben de Sint letterlijk en figuurlijk de Baaihaven binnen gedanst. Wat hebben zij geswingt zeg. Grandioos. Echt allemaal toppertjes. De Sint was blij verrast met jullie optreden en wil eigenlijk wel dansles van jullie hebben.

Mede dankzij de WSV Noorderplassen West, de Gemeente, Scouting de Meridiaan Almere Buiten, United Dance Almere, onze sponsoren (De Kapitein, Thuis en zn, Teddy Snack, Spareribexpres, Boatingworld, Hulkenberg en Flevo Nautica) en de kinderen (met hun papa en mama, opa en oma of wie dan ook) was ook deze intocht weer een daverend succes.

Zien we jullie volgend jaar weer. De Sint kijkt er alweer naar uit.

Tot volgend jaar.

2019 11 18 20.10.582019 11 18 20.11.242019 11 18 20.12.072019 11 18 20.13.20

Octant Havenfestival 2019

Het Octant Havenfestival 2019

Het Octant Havenfestival was ook dit jaar weer erg geslaagd. Het weer zat mee en de opkomst was weer groots.

Er was uiteraard weer genoeg te doeb voor de kinderen en in de loop van de middag  muziek en hapje/drankje voor iedereen.

Dit evenement hebben we wederom kunnen neerzetten, dankzij onze sponsoren.

Aannemersbedrijf Hulkenberg

Teddy Snack

Flevo Nautica

Sparerib Express Almere

Schoonmaakbedrijf Thuis en Zn

Boating World Almere

Restaurant de Kapitein/De Grote Sloep

Onze dank hiervoor.

Volgend jaar zullen we uiteraard weer ons best doeb om er een feest avn te maken.

Iedereen enorm bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en tot volgend jaar.

Namens de Evenementencommissie WSN Noorderplassen West

Voor foto's klik op de onderstaande link

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2705224769547986&id=100001814695307 

Na 5 jaar afscheid van Havenmeester Jan

Afscheid Havenmeester Jan

Jan Middelkoop geeft na 5 jaar zijn vrijwillige taak als Havenmeester door aan Arie de Grauw. Jan heeft menig bootbezitter geholpen aan een ligplaats, geholpen met hulp bij een niet startende motor of boten gesleept, die op de Noorderplassen waren gestrand. Iedere dag en avond deed hij, samen met Bo de Havenmeester hond, zijn ronde op de steigers. Met name tijdens de periode van de vele diefstallen gaf hij hier extra aandacht aan. "Er is al eens een boot gestolen en gestript teruggevonden en van diverse boten was het oog al half doorgeslepen". "Extra allertheid is tijdens het seizoen, dat de boten er weer liggen, gewoon hard nodig" gaf Jan aan. 

"Ik heb mijn taak als Havenmeester met heel veel plezier gedaan, maar gezien ik de wijk ga verlaten geef ik het stokje door aan Arie". Jan wenst hem hierbij heel veel succes en hoopt, dat hij er net zo van gaat genieten als hij dat gedaan heeft.

Jan, namens het bestuur en de leden van de WSV bedankt voor je jarenlange inzet als Havenmeester en al je hand en spandiensten. We zullen je hulp, inzet en ideeën zeker gaan missen. 

Havenmeester

 

Agenda Algemene Ledenvergadering 18 april 2019

Agenda Algemene Ledenvergadering

18 april 2019 om 20:00 uur

1. Ingekomen mededelingen

2. Vaststellen agenda

3. Mededelingen vanuit bestuur

           a) Havenmeester

4. Financieel verslag 2018 penningmeester

            a) Vereniging

            b) Stichting

5. Controle en aanbevelingen kascommissie

6. Begroting en beleid 2019

            a) BTW verplichting/ligplaatsgelden

            b) Valken

            c) Onderhoud steigers

            d) Evenementen

7. Evenementen Commissie

8. Haddock

9. Strandje

10. Rondvraag

Helpende handjes gezocht

Beste leden en niet leden van de Watersportvereniging Noorderplassen West,

Op 22 juni barst het feest voor jong en oud weer los in de Octanthaven met diverse activiteiten voor de kinderen, hapje/drankje en in de loop van de avond weer live muziek. Echter word het ieder jaar drukker en dat vinden wij uiteraard super, maar we komen handjes tekort.

Wie zou een uur of een paar uurtjes willen meehelpen bij de activiteiten van de kinderen, zodat we dit ook weer tot een onvergetelijke dag voor ze kunnen maken?

Graag aanmeldden via

Alvast bedankt namens de feestcommissie.