Zomer programma 2016

Ons zomer programma is bekend....

24 april 2016:

Opening van ons vaarseizoen. Wij verwachten onze leden met gezinsleden vanaf 15.30 uur in ons clubhuis, lopend, fiets of met de boot. U wordt ontvangen met een hapje en een drankje en onze voorzitter zal u welkom heten.  Onze leden ontvangen  binnenkort een uitnodiging via de mail met verdere details: hierin graag aangeven of u komt en met hoeveel personen. nb: de betreffende mail is 10 april verzonden)

10 mei 2016:

Algemene Ledenvergadering. Clubhuis. Uitnodiging reeds verzonden.

18 juni 2016:

Midsummer Day&Night: Een waterspektakel voor onze leden en gezinsleden. 13.00 - 23.00 uur. Overdag spel en waterspektakel voor de jongsten. 's-Avonds gezelligheid en muziek in en om ons clubhuis.  U ontvangt hiervoor via de mail een uitnodiging met meer details.

27 augustus 2016:

Het Octant Muziek Festival. de 4e keer alweer. Vanaf 17.00 - 22.00 uur muziek in de Octant-Haven.  Het inmiddels bekende concept: wij zorgen voor de muiziek - u zorgt voor uw eigen " natje en droogje". U komt met de boot en legt die aan een van onze steigers of in de havenkom van de Octant. Ook niet -leden zijn van harte welkom. Onze leden ontvangen hiervoor een uitnodiging met meer details.

24 september

Gondelvaart  door de buurt en over plas, voor alle leden en bewoners met boot van Noorderplassen West en Oost met hun eigen van versiering - lampjes voorziene boot. Hierover later meer details. Onze leden ontvangen hiervoor een uitnodiging.

13 november 2016

SinterKlaas komt aan bij de Waterlinie. (onder voorbehoud)

Uw Evenementen Commissie,

Ria Hoogveld, Niels de Paus, Willem Plooij en Boudewijn Hoeneveld.