Sinterklaasintocht 2019

Ook dit jaar was het weer een grandioze opkomst voor de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Kinderen die mooi verkleed waren en tekeningen voor Sinterklaas hadden meegenomen, maar vooral blije en vrolijke gezichtjes. Een héél mooi kado voor de Sint.

Het was wel even schrikken, want de boot van de Sint ging rechtsaf i.p.v. rechtdoor. Gelukkig hebben de kinderen allemaal heel hard geroepen en geschreeuwd naar de Bootpiet, zodat het toch nog goed kwam.

Eenmaal aan land heeft de Sint eerst iedereen begroet en was hij blij verrast, dat er weer zoveel kindjes speciaal voor hem waren gekomen. Hij heeft alle kindjes een handje gegeven en gevraagd wat zij graag als kadootje willen hebben. Ze hebben ook heerlijke pepernoten van de Pieten gehad én lekker na afloop poffertjes kunnen eten bij Leo en Mirjam van de Polderpoffertjes.nl Wat een feest zeg!

De United Dance Groep uit Almere was dit jaar ook van de partij. De dansertjes hebben de Sint letterlijk en figuurlijk de Baaihaven binnen gedanst. Wat hebben zij geswingt zeg. Grandioos. Echt allemaal toppertjes. De Sint was blij verrast met jullie optreden en wil eigenlijk wel dansles van jullie hebben.

Mede dankzij de WSV Noorderplassen West, de Gemeente, Scouting de Meridiaan Almere Buiten, United Dance Almere, onze sponsoren (De Kapitein, Thuis en zn, Teddy Snack, Spareribexpres, Boatingworld, Hulkenberg en Flevo Nautica) en de kinderen (met hun papa en mama, opa en oma of wie dan ook) was ook deze intocht weer een daverend succes.

Zien we jullie volgend jaar weer. De Sint kijkt er alweer naar uit.

Tot volgend jaar.

2019 11 18 20.10.582019 11 18 20.11.242019 11 18 20.12.072019 11 18 20.13.20