Opening vaarseizoen met BBQ

april is het officiële vaarseizoen weer begonnen en de eerste mooie dagen op het water hebben we al gehad.

Zoals ieder jaar is  er ook dit jaar weer een opening van het vaarseizoen. Dit jaar met BBQ Het evenement wordt gehouden in het clubhuis en wel op zondag 23 april vanaf 17:00uur.

U kunt dan meteen kennismaken met de nieuwe pachter van het clubhuis te weten Kevin van Drumpt die onder de naam “ De Kapitein “ de exploitatie heeft overgenomen per 1 april 2017.

Deelname aan de BBQ voor leden:

Volwassen                                          5,00 PP

Kinderen                                             2,50 PP

Voor de volwassenen en kinderen zijn 2consumpties bij de prijs inbegrepen.

Voor de kinderen is er keuze uit de standaard frisdranken ( Cola, Sprite en appelsap)

Voor niet leden, die u mogelijk uit wil nodigen, zijn de kosten € 15,00 PPexclusief consumpties.

Wij verzoeken u zich aan te melden middels onderstaand adres of wij u mogen verwelkomen op deze BBQ en tevens vermelden hoeveel volwassenen en kinderen.